Advertisement

Kisah hari ke-22 puasa : Susahnya cari baju raya kakak Batrisyia.....

KISAHHARI KE-22 PUASA : SUSAHNYA NAK CARI BAJU RAYA KAKAK BATRISYIA... Semalam lepas berbuka, cikla sekeluarga pergi ke Uptown Shah Alam. Hajat dihati nak cari baju raya untuk 3 orang ni. Aritu pun adalah beli sikit. Tapi, kalau dah raya rasa cikla yang paling happy budak budaklah. Mana taknya, masa ni lah mereka, boleh shopping dan beli baju yang cantik. Ambik aje bak kata orang, mana berkenan. Ayah bayar. Hihi... Takpelah ayah, sekali sekala belanja anak kan.. Berkat tu.... Hehe....

Kisah hari ke-22 puasa : Susahnya cari baju raya kakak Batrisyia.....

Kisah hari ke-22 puasa : Susahnya cari baju raya kakak Batrisyia.....
Kisah hari ke-22 puasa : Susahnya cari baju raya kakak Batrisyia.....

Kalau dah uptown, pepaham ajelah.  Lagi dah dekat nak raya ni, orang memang ramai. Kitaorang sampai pun around 9 pm, itu pun orang dah ramai. Pusing punya pusing, dapat jugaklah baju, seluar  dengan kasut untuk budak-budak ni. Kira yang paling complete kakak damia lah. Sebab senang sikit nak cari baju dia. Badan kecik molek. Try apa pun, ok. 

Kakak Batrisyia lah kesian. Susah nak cari baju yang sesuai dengan dia. Memang tengok saiz besar. Tapi bila cuba, sempit. Kesian pulak. Lagipun nanti sekejap je boleh pakai baju tu. Tak pelah kakak. Kita cari kat tempat lain ye. Sempat lagi ni...❤❤

Post a Comment

0 Comments