09 June 2016

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016.

Assalamualaikum wbt...

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016. | Peminat dan pengumpul novel, meh join giveaway ni...


http://kimchaa.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
Klik banner untuk join.

Kalau ada rezeki, Cikla nak buku Opah Gangnam Style by Zulaihah Karim dan Laki Aku Negro Kau Peduli Apa? by Dr. Hayya Bilal, sebab Cikla tengok tajuknya pun dah macam menarik, mesti jalan ceritanya pun menarik jugak....

Giveaway bermula pada 7/6/2016 dan tamat pada 20/6/2016. Apa lagi, Jom pakat join ramai ramai. Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam.....

5 comments:

  1. Singgah sini.. Good Luck yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html

    ReplyDelete
  2. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join cikla:) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.