*this is sticky post until 8 pm on 31 December 2016. Scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ! 

Tak lama lagi dah nak masuk tahun baru 2017 kan. So, macam biasa cikla nak cari bloglist baru untuk blog cikla ni. Kali ni cikla mulakan segmen awal sikit, mudah mudahan ramai yang boleh join.

~~~~~SEGMEN TAMAT~~~~~~  

SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOG DOT BLOGSPOT DOT MY.

Korang jangan salah sangka pulak nanti dapat hadiah anak ayam warna warni macam dalam gambar tu. Haha. Gambar tu takde kena mengena hokay, hanya gambar hiasan semata mata.  Dah, jom kita tengok syaratnya dulu.

  • Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback.
  • Follow g+ di SINI. (optional)
  • Follow twitter di SINI. (optional).
  • Follow Instagram di SINI. (optional).
  • Like fb page di SINI. (optional)
  • Selepas itu, buat satu entri ringkas yang bertajuk SEGMEN BLOGLIST JANUARI CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
  • Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini.
  • Lastly, tinggalkan link entri korang di ruangan komen.
  • Siap.

Senang je kot syaratnya kan. So, segmen bermula sekarang, 11/12/2016 hingga 31/12/2016 (pukul 8 malam). Cikla akan pilih 10 blog bertuah yang akan menyerikan bloglist blog ni nanti dan akan duduk dalam bloglist selama sebulan. Penyertaan kurang dari 10, automatik semua akan masuk dalam bloglist. Pemilihan akan dibuat secara rawak menggunakan khidmat random.org. Korang digalakkan blogwalking sesama sendiri jugak.

So, apa lagi. Meh meh join cepat. I hope your support. Oklah, sekian dulu. Selamat bersegmen korang. Terima kasih. wassalam.