Advertisment

Dapat hadiah yang tak disangka.....

Assalamualaikum, hai korang. 

Baru-baru ni cikla ada terima 'hadiah' yang cikla anggap rezeki terpijak. Korang nak tau apa dia hadiah yang tak di sangka tu? Tuuuu diaaaa.

Dapat hadiah yang tak disangka.....

produk bio-oil, hilangkan parut, strethmark
Dapat hadiah yang tak disangka.....

Actually, sebelum ni cikla ada up entri pasal 'stretchmark' dan cikla ada selit sikit cerita pasal Bio-Oil ni. (Klik SINI untuk baca entri). So, tak sangka pulak entri cikla tu dibaca oleh Cik Tunku Putri yang mana dia merupakan PR WestCoast. So, she very happy sebab cikla ada cerita pasal produk ni dalam entri tersebut. Dan, dia nak beri sedikit penghargaan/hadiah sebab secara tak langsung cikla dah promote produk dia kan...

produk bio-oil, hilangkan parut, strethmark
Dapat hadiah yang tak disangka.....

Orang cakap, rezeki jangan ditolak musuh jangan dicari. Kecil tapak tangan, padang bola cikla tadahkan... Hihi... So, dapatlah cikla Bio-Oil ni. Memang dari dulu cikla teringin sangat nak guna produk ni dekat 'parut parut' yang ada ni... Cikla nak try sendiri, nanti kalau ada apa apa perubahan dan kesan cikla share ye... Lagipun, dah rezeki kan... Pada pihak yang memberi, terima kasih ye.... Cikla hargainya sangat sangat....

Post a Comment

13 Comments

  1. wah bestnya dapat hadiah..kalau beli bole tahan jgk harga die..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah...syukur sgt2 kan.. :)

    ReplyDelete
  3. wah bestnya. bio oil ni bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, ramai ckp minyak ni bagus. Mahal pun x per kan asalkan berbaloi.... mmg tgh apply minyak ni nk tgk betul tak ok.. heeheee

      Delete
  4. wahhh minyak ni bagus.. untuk repair skin kulit... awet muda gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke... awet muda? Wow... mesti Cuba ni..

      Delete
  5. alhdmulilah cik la rezeki.. mahai bio oil ni :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdullilah... rezeki cikla in nk merasa guna... syukur...

      Delete
  6. mohon share ye cik la pasal mek ni bnyk btoi skrectmarknye --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah... nnti berkelapangan Cikla share

      Delete
  7. Tahniah CikLa, best dapat hadiah... Saya pun memang pakai bio oil nie sebab dapat kurangkan parutjerawat kat muka.. Ummie saya pun pakai jugak sebagai pelembap kulit.. =)

    ReplyDelete