Macam biasalah cikla nak share siapakah top commentator blog ni untuk bulan November yang baru je berlalu pergi. *cepatnya dah nak habis tahun 2016, huhuSo, tanpa berlengah lagi jom kita tengok siapakah yang bertuah itu.

top commentator November 2016
Top commentator November 2016.

Jeng jeng jeng, nampaknya adik Unni Anje yang menduduki tempat pertama carta. *dah macam carta juara lagu pulak dah, hihiTerima kasih sayang, sebab selalu singgah sini, dan tak jemu jemu bagi support serta bacaan apa yang cikla bebelkan.

So, disebabkan adik kita ni belum pernah dipilih menerima cenderahati dari cikla, so cikla pilih dialah. Yang lain janganlah berkecil hati, inshaAllah lepas ni mungkin rezeki korang pulak.

Walau apapun, terima kasih daun keladi sebab rajin singgah blog cikla dan tak lupa tinggalkan komen. Macam biasa, nanti adik Unni Anje please emailkan detail awak ke arinillalove82@gmail.com

Nama...
Alamat...
No telefon...

Ok, jangan lupa tau. Oh ye, dikesempatan ni cikla nak tanya yang blogger Warisan Petani belum send detail pun kat cikla untuk Top commentator Oktober (Klik SINI) lepas. Macam tak sudi je, huhu.