02 December 2016

Hadiah untuk top commentator December 2016.

Hadiah untuk top commentator December 2016. | Assalamualaikum wbt. Wah wah wah... awal pulak cikla menayang hadiah untuk top commentator December nanti. Baru 2hb kot.... hihi....

Tapi, kali ni sempena untuk bulan terakhir untuk tahun ni, cikla nak bagi ni untuk orang yang selalu singgah dan tak jemu jemu tinggalkan komen untuk blog picisan ni.

Hadiah untuk top commentator December 2016.

Hadiah untuk top commentator December 2016.
Hadiah untuk top commentator December 2016.

Kasut ni kira preloved lah, saiz 38. Takdelah mahal beratus ratus harganya macam kasut branded tu.

Cikla beli tapi tak pakai pakai. Terperap je kat dalam almari tu. Daripada tak dipakai, cikla nak bagi je lah kat sesiapa yang bertuah nanti.

So, apa lagi. Kalau nak, meh drop komen korang banyak banyak....

Selamat memberi komen.

6 comments:

  1. ala bukan size mellya hehe good luck uols
    jemput
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/end-year-mini-giveaway-by-mellya-friends.html

    ReplyDelete
  2. Ehh saiz kita tu hihi...lma x myinggah cne

    ReplyDelete
  3. tak muat la, kaki kita saiz 36..hihii

    ReplyDelete
  4. wah.. milik siapakah kasut itu

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.