Advertisement

Lelaki teragung by Dayang Nurfaizah.

LELAKI TERAGUNG BY DAYANG NURFAIZAH. Drama 7 hari mencintaiku yang best tu dah nak habis dah minggu ni. Cikla ada cerita kat SINI pasal drama ni. Pendapat Cikla, memang best cerita ni. Banyak pengajaran yang kita boleh ambil. Lagu ost drama ni pun sedap jugak... Kelunakan suara Dayang memang tak boleh disangkal lagi.....

Lirik Lagu Lelaki Teragung by Dayang Nurfaizah.

Ku sesali
Kerna pernah cuba
Sakiti hatimu
Sedang diri ini
Tidak mampu
Untuk hidup tanpa
Cintamu di sisi

Cinta lelaki teragung
Membuat aku berbahagia
Kaulah kekasih di dunia
Dan di syurga
Oh kekasih

Kembalikan
Cinta yang pernah ada
Dalam hatiku
Walau dirimu pernah terluka
Ku akui segalanya salahku

Cinta lelaki teragung
Membuat aku berbahagia
Kaulah kekasih di dunia


Dan di syurga

Meskipun kesetiaan
Yang selalu dipersia
Namun engkau tidak pernah lelah
Untuk bertahan
Ku mengerti kini semua
Demi cintamu kepadaku
Padaku


Kasih
Pabila bersama
Dunia terasa sempurna
Jangan tinggalkan diriku
Oh sayangku

Cinta lelaki teragung
Membuat diriku berbahagia
Engkaulah kekasih di dunia
Dan di syurga

Sumber SINI.

Memang bermakna sungguh lirik lagu ni kan? Lagu mengenai erti kesetiaan seorang lelaki mempertahankan cintanya walaupun balasan cinta tak seperti yang diharapkan.... 



Sumber video YouTube.

Post a Comment

7 Comments

  1. Replies
    1. Best kan... Cikla pun dah tersuka Lagu ni...

      Delete
  2. xleh tengok drama tu sebab mmg rule umah kita di'haram'kan bukak tv masa tu until 9pm...huhu

    ReplyDelete
  3. memang best tapi kekadang je dapat tgk cerita ni... ada banyak pengajaran terbaik. lagu pun best kan.

    ReplyDelete
  4. wow lagu baru ke ni?? first time dgr..

    ReplyDelete