Baru-baru ni dapat email dari ZALORA ajak collaborate dengan diaorang. So, cikla accept lah. Entrinya dah publish pun. *Nak baca entri tu, klik SINI. Kalau korang nak tau, ni first time tau cikla dapat offer collaborate ni.

Cikla nak share "habuan" yang cikla dapat daripada tu. Cikla dapat voucher shopping rm100. Sejujurnya, ni first time cikla shopping online. Ketinggalan sungguh kan, haha. Dah sudah, tak reti pulak nak tebus macam mana. Study punya study, faham jugaklah macam mana nak guna voucher tu. So, inilah hasil yang cikla dapat.

dapat voucher beli shawl, shawl cotton flower printed, leopard printed, Collaboration with ZALORA... inilah hasilnya...
Collaboration with ZALORA... inilah hasilnya...

Jadilah kan dari takde, hehe. By the way, thanks ZALORA sebab belanja i voucher. Alhamdullilah.