Advertisement

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY. | Assalamualaikum wbt.... Hai korang, dengan ini tamatlah sudah segmen bloglost pertama blog cikla ni. Terima kasih pada yang sudi join dan bagi support ye. Cikla appreciate sangat sangat tau. Mesti semua peserta tertunggu tunggu result kan. Kebetulan askar askar cikla tidur awal, so bolehlah cikla pilih siapa yang bertuah menghiasi bloglist blog cikla untuk bulan Disember ni... *Esok dah 1 Disember pun.


Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Dah dah, cikla pun tak nak buang masa banyak-banyak, apa kata kita tengok siapa yang keeeennaaaa.... hihi.... Sebelum tu, korang boleh check no korang di SINI.

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.

Keputusan pemenang SEGMEN BLOGLIST #1 DECEMBER CIKLAPUNYABELOGDOTBLOGSPOTDOTMY.
http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/segmen-bloglist-1-december.html

Tahniah pada yang terpilih. Pada yang tak terpilih, korang boleh cuba lagi. Para peserta boleh blogwalking blog peserta lain..

Post a Comment

16 Comments

  1. yeayy hehe ada mellya disitu 🙈 tahniah semua
    http://mellyacrayola.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Alhamdullilah terpilih ! Terima kasih banyak banyak ^_~ ♡

    ReplyDelete
  3. Tahniah semua pemenang, hihihi tak ada luck kali ni :P

    ReplyDelete
  4. Wkmsalam
    Tahniah kepada yang terpilih.

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada yang tersenarai...
    ^_^

    ReplyDelete
  6. ALHMDULILAH..TY CIKLA.. THNIAH BUAT SEMUA PEMENANG YA LAIN :)

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk yang berjaya

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  9. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  10. tahniah buat pemenang . tadak rezezki kali nih . hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua kepada pemenang :) Siqah miss contest ni :(

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah. terima kasih cikla hehe

    ReplyDelete