Advertisement

Baby Zara 3 month already!

BABY ZARA 3 MONTH ALREADY! Begitu cepat masa berlalu, baby Zara 3 month already! Rasanya macam baru semalam je cikla bersalinkan dia, berpantang dan baru je habis pantang, sekarang ni dah besar dah pun. Baby Zara pun nampak dah pandai nak mengiring-ngiring. Budak-budak sekarang memang cepat je membesarnya. Tau-tau esok dah berjalan berlari dah, oh my baby Zara... ibu love you...

Baby Zara 3 month already!

Baby Zara 3 month already!
Baby Zara 3 month already!

Semoga adik membesar dengan sihat dan bijak. Jadi anak yang solehah, penyejuk hati ibu dan ayah...  Amin... Jangan nakal-nakal tau.. ❤❤❤

Post a Comment

6 Comments

  1. Alhamdulillah...nanti kejap je 6 bln..setahun..eh..alih2 dah tadika.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah.. Pejam celik, pejam celik dh besar..

      Delete
  2. Lebatnya rambut.. Moga jdi ank soleha

    ReplyDelete
  3. hik hik :) dah 3 bulan dah ! boleh travel dah la :)

    ReplyDelete