Begitu cepat masa berlalu, baby Zara 3 month already! Rasanya macam baru semalam je cikla bersalinkan dia, berpantang dan baru je habis pantang, sekarang ni dah besar dah pun. 

Baby Zara pun nampak dah pandai nak mengiring-ngiring. Budak-budak sekarang memang cepat je membesarnya. Tau-tau esok dah berjalan berlari dah, oh my baby Zara, ibu love you.

Baby Zara 3 month already!
Baby Zara 3 month already!

Semoga adik membesar dengan sihat dan bijak. Jadi anak yang solehah, penyejuk hati ibu dan ayah. Aamiin. Jangan nakal-nakal tau.