Advertisement

Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016.

MAJLIS PRAGRADUASI KANAK KANAK TABIKA KEMAS/JAKOA DUN TELUK DATUK 2016. *amboi tajuk super panjang tu... hihi. Semalam telah berlangsung majlis pragraduasi kanak kanak tabika kemas/jakoa dun Teluk Datuk bagi 2016. Anak cikla yang sulung, kakak Ika terlibat dalam majlis ni. Amik sijil tamat tabika. Macam orang konvo dah. Excited budak budak. Kakak Ika ada buat persembahan perbukaan pulak tu. Mendeklamasikan sajak lagi. Macam tak percaya pulak kakak Ika buat persembahan kat atas pentas, sorang sorang pulak tu, brave girl hihi. I'm proud of you!!!

Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016.

Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016.
Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016. Persembahan mendeklamasikan sajak. **cciiiikkkkgguuuuu... hihi...

Majlis memang berlangsung meriah walaupun agak lewat sikit. Baby Zara mulalah nak meragam kalau dah tunggu lama lama.... Dah asyik nangis pulak, tak nak duduk. Terpaksalah cikla berdiri kat belakang dewan dengan dia... huhu....

Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016.
Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016. Dapat anugerah pelajar cemerlang. Tahniah....

Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016.
Majlis Pragraduasi Kanak Kanak Tabika Kemas/Jakoa dun Teluk Datuk 2016. Bergambar dengan cikgu dan penyampai sijil.

Alhamdullilah, kakak Ika dapat anugerah pelajar cemerlang tadika. Tahniah kakak, ibu dengan ayah bangga dengan kakak.... keep it up ye... Semoga kakak menjadi anak cerdik, bijak, pintar dan berjaya... jadi anak yang solehah jugak... Amin...

Post a Comment

10 Comments

  1. tahniah :) meriahkan sekarang grad tadika .

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah... untunglah dpt rasa mcm graduan u lg... hihi

      Delete
  2. Mula2 Pragraduasi tadika semoga lepas ni graduasi universiti...all the best..

    ReplyDelete
  3. tahniah kakak .semoga terus cemerlang! sy dulu pun konvo tadika jgk..hihi

    ReplyDelete
  4. tahniah, anak zie angin kus2 dah dtg, paki jubah konvo pun tak mau..
    huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. bdk2 biasalah. mood diaorg kdg2 tak leh nk agak kan... btw, thanks...

      Delete