Advertisement

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture.

Assalamualaikum wbt...

Giveway Shawl Raya by Aryana Couture. | Sebelum tu, thanks pada blogger UMIE YANA dan ZOFIROH sebab tag cikla. So, apa lagi, korang pun jomlah join giveaway ni...


http://ainayazidstory.blogspot.my/2016/06/giveaway-shawl-raya-by-aryana-couture.html
Klik banner untuk join.


So, cikla pun nak tag ANAJINGGA, PERDU CINTA dan SIQAH HUSSIN untuk join sama. Manalah tau ada rezeki kita menang, boleh melaram sama sama... Hihi.... Yang tak ditag pun boleh join sama... Jom jom jom.....

Giveaway tamat pada 25/6/2016. So, ada masa lagi ni... Cepat cepat... Good luck pada yang join. Oklah, sekian dulu, wassalam.....

Post a Comment

4 Comments

  1. Moga berjaya CikLa
    Terima kasih tag PC
    In sya Allah nanti PC usahakan ya..

    ReplyDelete
  2. thank you cikLa! sudi join.. All the best dear. =)

    ReplyDelete
  3. Singgah dari ga yg sama

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveway-shawl-raya-by-aryana-couture.html

    ReplyDelete