Top commentator December 2016.

By Cikla Shahril - January 01, 2017

Top commentator December 2016. | Assalamualaikum wbt. December dah pun berlalu semalam. Tapi, top commentator tetap akan diumumkan. Hehe...

Apa kata kita tengok siapa yang rajin tinggalkan komen di blog cikla ni... Jom jom....

Top commentator December 2016.
Top commentators December 2016.

Itu diaaa.... Nampaknya Ayunie Ramli yang mengungguli carta. Cewahh... dah macam carta muzik-muzik pulak aihhh... So, hadiah yang cikla dah announce untuk pemenang top commentator tu (klik SINI untuk tengok hadiahnya) menjadi milik Ayunie...

Terima kasih sebab selalu support dan tinggalkan komen di blog ni.... 

Rasanya detail awak cikla masih simpan. InshaAllah, apa-apa cikla inform naaa. Pada yang lain, terima kasih daun keladi sebab selalu singgah dan tinggalkan komen di blog ni. Mungkin rezeki korang lain kali kan.

Bak, kata pepatah, kalau dah rezeki tak ke mana... 

Oklah, itu je nak cerita.

  • Share:

You Might Also Like

7 Orang yang komen.

  1. Ala.. tak tersenarai.. kena usaha lebih nie..
    Tahniah buat yang menang..

    ReplyDelete
  2. kene jadi top jugak lepas ni. haha

    ReplyDelete
  3. Lma x singgah cne, tahniah smua

    ReplyDelete
  4. tahniah Mek.
    baru jap tadi jenjalan blog Mek :)

    ReplyDelete
  5. I know tuis site presets quality depending articles or reviews and additional information, is there any other web page which
    offers these things in quality?

    ReplyDelete