Top commentator December 2016.

Top commentator December 2016. | Assalamualaikum wbt. December dah pun berlalu semalam. Tapi, top commentator tetap akan diumumkan. Hehe...

Apa kata kita tengok siapa yang rajin tinggalkan komen di blog cikla ni... Jom jom....

Top commentator December 2016.
Top commentators December 2016.

Itu diaaa.... Nampaknya Ayunie Ramli yang mengungguli carta. Cewahh... dah macam carta muzik-muzik pulak aihhh... So, hadiah yang cikla dah announce untuk pemenang top commentator tu (klik SINI untuk tengok hadiahnya) menjadi milik Ayunie...

Terima kasih sebab selalu support dan tinggalkan komen di blog ni.... 

Rasanya detail awak cikla masih simpan. InshaAllah, apa-apa cikla inform naaa. Pada yang lain, terima kasih daun keladi sebab selalu singgah dan tinggalkan komen di blog ni. Mungkin rezeki korang lain kali kan.

Bak, kata pepatah, kalau dah rezeki tak ke mana... 

Oklah, itu je nak cerita.

Share:

7 comments:

  1. Ala.. tak tersenarai.. kena usaha lebih nie..
    Tahniah buat yang menang..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang

    ReplyDelete
  3. kene jadi top jugak lepas ni. haha

    ReplyDelete
  4. Lma x singgah cne, tahniah smua

    ReplyDelete
  5. tahniah Mek.
    baru jap tadi jenjalan blog Mek :)

    ReplyDelete
  6. I know tuis site presets quality depending articles or reviews and additional information, is there any other web page which
    offers these things in quality?

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!