Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Seni tapak tangan.

Seni tapak tangan. | Kalau dah kreatif dan kaya dengan idea yang segar, tapak tangan pun boleh jadi. Ada saja yang boleh dijadikan 'seni' termasuklah seni tapak tangan. Jom, korang nak tengok tak?

Seni tapak tangan.

Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Ketam.

Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Ikan duyung kot... Hihi...

Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Kuda.

Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Burung hantu
Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Bomba
Seni tapak tangan.
Seni tapak tangan - Penyu
Cantik kan? Tak terfikir pulak yang itu adalah lukisan tapak tangan yang diwarnakan kemudian dicap ke atas kertas. Touch up sikit, tambah itu sikit, ini sikit, maka jadilah ia seekor ketam... hehe... Mungkin ni boleh dijadikan idea melukis mural di dinding-dinding sekolah atau dalam kelas. Cantik kan... 


Sumber Facebook Idea and Crafts.
Share:

3 comments:

  1. wauuuu..cantik sangat!..hihi..

    ReplyDelete
  2. comel nya ! series ju pun xpena tpikir mcm ni =D

    ReplyDelete
  3. Cantiklah....alahai....sangat kreatif

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers