Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my.

3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my. | Assalamualaikum wbt... Mood nak join giveaway sedang membara-bara ni. So, apa lagi dengan pantas cikla join 3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my ni. Kalau korang nak join jugak, klik banner berikut.

-TAMAT SUDAH-

3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my.
3rd Mini Giveaway by azyyatiliah.blogspot.my.


Syarat pun senang. Just follow je apa yang diminta. Settle... Giveaway berlangsung sampai 31/1/2017 jam 12 malam. Oklah, good luck pada baby yang join. Sekian dulu, wassalam...

Share:

4 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers