Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Segmen Bloglisted by Misya 2017.

Segmen Bloglisted by Misya 2017. | Assalamualaikum wbt... Hai korang. Jom join segmen ni. Kalau nak join, klik banner tu...


Segmen Bloglisted by Misya 2017.
Segmen Bloglisted by Misya 2017. Klik banner untuk join. 


Syarat pun senang je; 

  1. Follow blog [DONE]
  2. Follow Instagram [DONE]
  3. Buat satu entry dah letakkan banner serta  backlink kan ke entri segmen. [DONE]
  4. Komen url segmen di bahagian komen. [DONE]
  5. Siap.
Macam mana? Senang je kan. Jomlah join. Mana tau ada rezeki tersenarai. Tarikh segmen berakhir sehingga diberitahu oleh penganjur. So, cepat jangan berlengah lagi. Oklah, selamat bersegmen semua. Sekian dulu, wassalam...

Share:

8 comments:

  1. Salam. Tq for joining. Maaf lambat update. Blog anda telah dimasukkan dalam bloglist saya. Thanks again! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam... Wah.. Alhamdullilah terpilih..,

      Most welcome... 😘

      Delete
  2. Tahniah anda terpilih untuk direview oleh saya!=) http://www.aimisyahirah.com/2017/02/3-blog-bertuah-segmen-bloglisted-misya.html

    ReplyDelete
  3. Done review sis. :) http://www.aimisyahirah.com/2017/02/review-blog-cik-la-shahril.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers