Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Kreatif! Kraf dari gelung tisu tandas.

Kreatif! Kraftangan dari gelung tisu tandas. | Cikla rasa kraf yang dihasilkan daripada barangan terpakai dan terbuang ni banyak je kita tengok kan. So, ini adalah salah satunya. Memang kreatif dan tak disangka ianya adalah kraftangan dari gelung tisu tandas. Jom tengok hasilnya...

Kreatif! Kraftangan dari gelung tisu tandas.

Kraf dari gelung tisu tandas.
Kreatif! Kraf dari gelung tisu tandas.
Kraf dari gelung tisu tandas.
Kreatif! Kraf dari gelung tisu tandas.

Kraf dari gelung tisu tandas.
Kreatif! Kraf dari gelung tisu tandas.
Kraf dari gelung tisu tandas.Kena. Tapi kena stop ubat. Doktor suruh ke

Sumber Facebook Idea dan Crafts.

Share:

2 comments:

  1. Masyaallah, kreatif betul.

    ReplyDelete
  2. Ni kalau cikgu2 pendidikan seni ajar murid2 buat macam ni bagus.
    Reka cipta daripada barangan terbuang.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers