Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi?

By Cikla Shahril - January 07, 2017

PENYANYI AINAN TASNEEM BERHENTI MENYANYI? Siapa peminat si manis, Ainan Tasneem? Lagu-lagu dia banyak jugak yang top macam Aku Suka Dia dan 150 Juta. Cikla pun suka jugak lagu-lagu dia. Bagi cikla, melodinya santai-santai je dengan lirik yang senang untuk diingat. Tak hairanlah kebanyakan lagu-lagu dia menjadi siulan anak muda....

Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi?

Terbaru, Ainan Tasneem dikhabarkan telah melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya, Mohd Ariffudin di Shah Alam. Ekoran dengan itu, dia telah mengambil keputusan untuk berhenti menyanyi dan berhasrat untuk menjadi pensyarah bila tamat pengajian Sarjana bulan Mei nanti. Katanya, keputusannya itu bukan sebab suaminya suruh, tapi memang kehendaknya. 

Takpelah...  kita hormati ajelah keputusan dia kan. Apa pun keputusan awak, cikla ucapkan 'all the best' tau! Walau apapun, selamat pengantin baru kepada Ainan Tasneem dan suami. Semoga kekal ke Jannah. 

Sumber Metro.

  • Share:

You Might Also Like

6 Orang yang komen.

  1. Ouh da kawin ke ??? Tahniah ainan tasneem! Nak fokus dgn study & khidupan kluarga agak ny kan =)

    ReplyDelete
  2. Mesti dia dah fikir masak2 sebelum mengambil keputusan utk berhenti menyanyi...

    ReplyDelete
  3. fae ada follow dia kat ig. cantik dress persandingannya..

    ReplyDelete
  4. Mungkin Ainan nak fokus pada kerjaya sebagai pensyarah dan rumahtangga..

    ReplyDelete
  5. aik da kahwin ka?? Allahamdulilah keputusan yang bijak :)

    ReplyDelete