Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi?

Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi? | Assalamualaikum wbt.... Siapa peminat si manis, Ainan Tasneem? Lagu-lagu dia banyak jugak yang top macam Aku Suka Dia dan 150 Juta. Cikla pun suka jugak lagu-lagu dia. Bagi cikla, melodinya santai-santai je dengan lirik yang senang untuk diingat. Tak hairanlah kebanyakan lagu-lagu dia menjadi siulan anak muda....

Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi?

Terbaru, Ainan Tasneem dikhabarkan telah melangsungkan perkahwinan dengan pasangannya, Mohd Ariffudin di Shah Alam. Ekoran dengan itu, dia telah mengambil keputusan untuk berhenti menyanyi dan berhasrat untuk menjadi pensyarah bila tamat pengajian Sarjana bulan Mei nanti. Katanya, keputusannya itu bukan sebab suaminya suruh, tapi memang kehendaknya. 

Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi?
Penyanyi Ainan Tasneem berhenti menyanyi? Sumber Google.

Takpelah...  kita hormati ajelah keputusan dia kan. Apa pun keputusan awak, cikla ucapkan 'all the best' tau! Walau apapun, selamat pengantin baru kepada Ainan Tasneem dan suami. Semoga kekal ke Jannah. 

Sumber Metro.
Share:

6 comments:

  1. Ouh da kawin ke ??? Tahniah ainan tasneem! Nak fokus dgn study & khidupan kluarga agak ny kan =)

    ReplyDelete
  2. Mesti dia dah fikir masak2 sebelum mengambil keputusan utk berhenti menyanyi...

    ReplyDelete
  3. fae ada follow dia kat ig. cantik dress persandingannya..

    ReplyDelete
  4. Mungkin Ainan nak fokus pada kerjaya sebagai pensyarah dan rumahtangga..

    ReplyDelete
  5. aik da kahwin ka?? Allahamdulilah keputusan yang bijak :)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers