22 January 2017

Nur Khayra Izzara dah 5 bulan.

Nur Khayra Izzara dah 5 bulan. | Assalamualaikum wbt. Dah lama kot cikla tak cerita budak kecik sorang ni, Nur Khayra Izzara. Baby Zara dah 5 bulan pun. Kejap je kan masa berlalu. Baru je rasanya bersalinkan dia kat Hospital Banting nuu, la ni besar dah anak dara kenit cikla ni...

Nur Khayra Izzara dah 5 bulan.

Nur Khayra Izzara dah 5 bulan.
Nur Khayra Izzara dah 5 bulan.
Melihat anak membesar depan mata memang menjadi idaman semua ibu. Dari tak pandai berjalan, sampailah pandai berlari dan sebagainya, waaa wiii sweet moment sangat kan. Baby Zara pun berat pun dah 7 kg masa timbang 5 bulan minggu lepas, oklah tu lebih 500 g jugak naiknya. Apa yang penting, baby Zara sihat sejahtera dan membesar bagai johan... Yeahhh... Apa yang penting baby Zara masih lagi full breastfeeding dan InshaAllah akan diteruskan sehinggalah 6 bulan dan 2 tahun... Chaiyokkk....

Oklah, semoga baby Zara menjadi anak yang solehah dan bijak bila besar nanti. InshaAllah... Amin...❤❤

1 comment:

  1. omeinya Zara ..waah 5 bln dh..bru rsa cm baca pglmn cikla berslin..haha..cepat betul wktu brlalu

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.