11 January 2017

True story.

True story. | Assalamualaikum wbt.... Kasih kakak sepanjang masa, kasih abang ikut masa.... Tak percaya, tengok ni... Memang true story kan..... Betul tak?

True story.

True story.
True story. Sumber Facebook.


Tapi rasanya memang betullah. Kalau anak cikla, memang macam ni. Yang kakak bukan main sayang  dengan adiknya. Yang abang pulak, sayang-sayang kasar namanya. Memang kena sentiasa berjaya kalau si abang duduk dekat dengan adik. Pantang lepa, mahu buli adik je kerja si abang.... ❤❤❤

8 comments:

  1. hihi..tapikan..dua duanya comel..

    ReplyDelete
  2. Hihi mungkin yea mungkin tak... =) tapi comellah budak2 nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya mcm ye je... Hihi.. *pengalaman sendiri..

      Delete
  3. yang ni memang betul... hihihihi.. ALLAH da ciptakan Lelaki n perempuan tu sgt2 beza dari fizikal mental dan sifat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe... setiap kejadian pasti ada sebab disebaliknya kan...

      Delete
  4. Niaya betul siabang tu
    Boleh lemas baby tu dibuatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah...Kalau mcm ni mmg kena sentiasa diawasi oleh org Dewasa...

      Delete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.