Kek perkahwinan yang cantik.

Kek perkahwinan yang cantik. | Cikla rasa semua orang mengimpikan kek perkahwinan yang cantik. Betul tak? Siapa yang tak suka dengan benda yang cantik kan? Semua orang suka. Apa kata kita tengok kek perkahwinan yang cantik ni, kot-kot boleh bagi idea kat korang yang nak kawin tu...

Kek perkahwinan yang cantik.

Kek perkahwinan yang cantik.
Kek perkahwinan yang cantik.

Cikla rasa kek macam ni memang sedap mata memandang, tapi rasanya macam agak kurang sikit kan? Seingat cikla, cikla pernah makan kek tapi tak pasti majlis kawin siapa. Rasanya macam keras sikit. Krim nya pun keras... 

Jom tengok lagi kek perkahwinana yang cantik...

Kek perkahwinan yang cantik.

Kek perkahwinan yang cantik.
Kek perkahwinan yang cantik.
Kek perkahwinan yang cantik.
Kek perkahwinan yang cantik.

Tak salah nak 'berhabis' sikit kot untuk kek yang cantik sangat-sangat macam ni. Lagipun, sekali seumur hidup kan... InshaAllah... 

Sumber Facebook Idea and Crafts.

Share:

6 comments:

  1. Kek makin cantik, kos pun lebih
    .
    Fondant banyak
    .
    Lawa je
    .
    Tapi biasanya kurang sedap. Hehe
    .
    Sedap memandang je lah agaknya

    ReplyDelete
  2. nanti anak akak kawen , tempah la . haha

    ReplyDelete
  3. Rupanya cantik, harap2 rasanya lazat.

    ReplyDelete
  4. cntikya ! nk yg pic no.2 dua tu..walaweh gempak!

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!