Salma, juara pentas epik 3 Juara.

Salma, juara pentas epik 3 Juara. | Assalamualaikum wbt... Pentas epik 3 Juara baru aje berakhir. 3 juara dari genre berbeza iaitu genre Balada, Rock dan Irama Malaysia berental sesama mereka untuk merangkul anugerah juara pentas epik 3 Juara. Orang cakap pertandingan juara antara juaralah. Siapa yang paling terbaik. 

Salma, juara pentas epik 3 Juara.

So, dah tau dah siapa yang menang. Salma lah juaranya. Bagi cikla, memang Salma layak sebab vokalnya memang mantap, bertenaga, power, dan best. Lagipun, dia boleh bawak lagu genre lain selain dari genre Balada. Tahniah Salma. Salma berjaya bawak pulang hadiah wang tunai RM150 000. Wow... banyaknyaaaaa.... untung lah... rezeki dia kan...

Salma, juara pentas epik 3 Juara.
Salma, juara pentas epik 3 Juara. Sumber Google.

Pada Kudien dengan Azizul, korang pun best jugak. Vokal korang pun mantap. Cuma rezeki berpihak pada Salma.... Kepada ketiga-tiganya, semoga korang akan terus sukses dalam industri berjaya dalam bidang yang diceburi. Cuma satu je, bak kata Kak Ani, 'jangan lupa diri'...

Oklah, itu je nak cerita.

JOM BACA INI JUGAK! 

Share:

2 comments:

  1. Huhuhu saya mengharapkan azizul yang menang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azizull pun best jugak. Tp xde rezeki dia kan...

      Delete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!