Salma, juara pentas epik 3 Juara.

By Cikla Shahril - January 15, 2017

SALMA, JUARA PENTAS EPIK 3 JUARA. Pentas epik 3 Juara baru aje berakhir. 3 juara dari genre berbeza iaitu genre Balada, Rock dan Irama Malaysia berental sesama mereka untuk merangkul anugerah juara pentas epik 3 Juara. Orang cakap pertandingan juara antara juaralah. Siapa yang paling terbaik. 

Salma, juara pentas epik 3 Juara.

So, dah tau dah siapa yang menang. Salma lah juaranya. Bagi cikla, memang Salma layak sebab vokalnya memang mantap, bertenaga, power, dan best. Lagipun, dia boleh bawak lagu genre lain selain dari genre Balada. Tahniah Salma. Salma berjaya bawak pulang hadiah wang tunai RM150 000. Wow... banyaknyaaaaa.... untung lah... rezeki dia kan...

Pada Kudien dengan Azizul, korang pun best jugak. Vokal korang pun mantap. Cuma rezeki berpihak pada Salma.... Kepada ketiga-tiganya, semoga korang akan terus sukses dalam industri berjaya dalam bidang yang diceburi. Cuma satu je, bak kata Kak Ani, 'jangan lupa diri'...

Oklah, itu je nak cerita.

JOM BACA INI JUGAK! 

  • Share:

You Might Also Like

2 Orang yang komen.

  1. Huhuhu saya mengharapkan azizul yang menang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azizull pun best jugak. Tp xde rezeki dia kan...

      Delete