Advertisement

Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4!

HAPPY BORNDAY : NUR FARISYA DAMIA TURNS 4! Al kisahnya, kakak mia ni lahirnya 2 Jun. Tapi, disebabkan nanti 'birthday date'nya jatuh pada hari cuti sekolah dan lepas bukak sekolah pun dah puasa kan, so ibu dan ayahnya mengambil inisiatif untuk mia 'celebrate birthday'nya awal seminggu.

Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4!

Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4!
Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4! 

Takdelah buat party besar bagai, just potong kek je, dengan kawan kawan tadika dia... Adalah cenderamata sikit untuk kawan kawan dia.

Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4!
Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4! 

Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4!
Happy bornday : Nur Farisya Damia turns 4! 

So, ibu nak wish.....

"Happy bornday kakak Mia. Semoga membesar dengan sihat, jadi budak bijak, solehah dan taat dengan ibu ayah. Jangan nakal nakal tau, be a good girl...  Ibu dan ayah sayang kamu.... "

Post a Comment

2 Comments

  1. Wish kat sini plak..happy birthday Damia..be a good girl ye...

    ReplyDelete