Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.

Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita. | Assalamualaikum wbt. Orang cakap kadang-kadang kawan baik pun bukan tentunya baik di belakang kita. Mungkin ada kawan yang sanggup makan kawan demi mencapai apa yang dia nak. Nauzubillah.

Jom kita amalkan doa ni, mudah-mudahan kita akan terhindar dari kawan yang sebegini.

Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.

Bismillahirrahmanirrahim......

Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.
Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita. Image credited to Facebook.

Amin amin ya rabbal'alamin. Semoga bermanfaat. Selamat beramal. ❤❤❤

Share:

1 comment:

  1. thanks cik La for this sharing :) memang zaman sekarang ni ramai yang dengki kat kite kan. sedar x sedar kawan kite pon sendiri pulak tu.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!