Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.

By Cikla Shahril - May 12, 2016

DOA PELEMBUT HATI RAKAN YANG DENGKI KEPADA KITA. Orang cakap kadang-kadang kawan baik pun bukan tentunya baik di belakang kita. Mungkin ada kawan yang sanggup makan kawan demi mencapai apa yang dia nak. Nauzubillah. Jom kita amalkan doa ni, mudah-mudahan kita akan terhindar dari kawan yang sebegini.

Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.

Bismillahirrahmanirrahim......

Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita.
Doa pelembut hati rakan yang dengki kepada kita. Image credited to Facebook.

Amin amin ya rabbal'alamin. Semoga bermanfaat. Selamat beramal. ❤❤❤

  • Share:

You Might Also Like

2 Orang yang komen.

  1. thanks cik La for this sharing :) memang zaman sekarang ni ramai yang dengki kat kite kan. sedar x sedar kawan kite pon sendiri pulak tu.

    ReplyDelete
  2. Kawan tempat kje yg sgt dengki dgn sy..pilih kasih

    ReplyDelete