#Ananasgoodmood Shawls Giveaway.

Assalamualaikum wbt...

#Ananasgoodmood Shawls Giveaway. | Jom join giveaway ni pulak. Siapa menang dapat shawl... Dah dah klik kat banner tu cepat...


http://frauananas.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html
Klik banner untuk join.


Syaratnya pulak....

1. Follow blog frauananas and click nuffnang ads & churp churp kat tepi dan sekitar blog (don't forget okays) -DONE.
2. Post satu entry entitled ' #Ananasgoodmood Shawls Giveaway ' - DONE.
3. Back link kan banner to this entry. - DONE.
4. Copy link entry and post dekat comment box entry ni. - DONE.


Giveaway berakhir pada 22 Mei 2016. Cepat cepat... Mana tau ada rezeki kan... Oklah, good luck pada yang join and to me too... Hihi... Sekian dulu, wassalam....

-TAMAT SUDAH-
Share:

5 comments:

  1. Singgah dari GA yang sama ^^ Goodluck nah!
    http://theathra.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Singgah..Dari segmen yg sama..

    http://mimirheem.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. singgah dari ga yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete
  4. Singgah yee.. GoodLuck ^^
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/ananasgoodmood-shawls-giveaway.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!