Siapa suka makan serunding daging? Jom join giveaway ni... Mana tau Ada rezeki menang.... Makan ketupat cicah serunding dagiadatakah kita raya ni.. Hihi... Apa lagi... Jom jom jom...


http://teamohada.blogspot.my/2016/05/giveaway-contest-serunding-daging.html
Klik banner untuk join.


Syarat pun senang je... Untuk memenuhi syarat ni....

Buat short Essay mengikut gaya tulisan anda.. ---> When you were a kid what you want to be when you grew up? Share your dream and inspire other readers in your entry Giveaway Contest Serunding Daging by Istana Syurga

So, ni jawapan Cikla ye...

Dulu masa kecik kecik macam macam Cikla nak jadi. Masa sekolah rendah, konon konon nak jadi cikgu. Cita cita tu lama jugaklah, sampai form 3. Tapi, bila lepas PMR, cita cita pun dah berubah.. Nak jadi doktor pulak.. sebab masa form 4-5 Cikla amik science streams... So, no wonder lah kan..hehe lepas tu masuk matrikulasi dengan Universiti, berubah lagi cita cita... (Aiseh..memang tak tetap pendirian sungguh... Ahaha)... Nak jadi engineer. So, bertungkus lumuslah Cikla belajar sampai habis pengajian 4 tahun jugaklah... Last last korang tau Cikla jadi apa? Cikla jadi suri rumah sepenuh masa... Hihihi... Kelakar kan... Tapi Cikla bersyukur dengan apa yang Cikla jadi sekarang. Sekarang kurangnya Cikla ada ilmu yang mungkin orang lain tak ada. Betul tak? Bak kata orang, suri rumah yang berilmu pengetahuan luas... Cewahh... Hihi....

Oklah, giveaway ni berlangsung dari 18 Mei 2016 sehingga sebelum RAYA. So, sempat sesangatlah tu kalau nak join.. Good luck pada yang join.... Sekian dulu, wassalam....