Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!

Hari Potensi Tadika Kemas 2016 : Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!! | Baru-baru ni, berlangsungnya hari potensi tadika kemas tahun 2016. Bagi seorang kanak kanak berusia 6 tahun, kadang kadang kita sebagai ibu bapa tak boleh nak jangka kemampuan dia kan? 

Macam anak sulung cikla ni, kakak Batrisyia cikla boleh rumuskan yang anak cikla sorang ni seorang yang agak 'penakut'! Lebih lebih lagi kalau dia kena present depan audience. Memang taklah. Dulu, masa cikgu dia bagitau yang dia kena masuk pertandingan puppet tu, cikla risau jugak boleh ke budak ni buat. Cikgu dia tekad jugak nak suruh dia join, alasannya dia yang paling 'terserlah' antara kawan kawannya yang lain.

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Piala yang dimenangi. 

Tapi, tengoklah ni, group puppet dia menang tempat ke-3. Tak percaya jugak, walaupun tak dapat tempat pertama, at least top 3 kan.  Bangga ibu dengan ayah tau. Nampaknya kakak dah buktikan kemampuan kakak... Bagus bagus.... Balik tadi, wah dengan bangga muka dia serahkan piala yang dia dapat tu...  Tersenyum senyum...  Hehe...

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Kakak Batrisyia bersama cikgu dan kawan kawannya... 

Tahniah kakak. Lepas ni buat lagi baik tau. Dapatkan tempat pertama pulak. Hehe... 

Share:

2 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!