Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!

By Cikla Shahril - May 28, 2016

HARI POTENSI TADIKA KEMAS 2016 : YEAAYYY...KAKAK MENANG. TAHNIAH!! Baru-baru ni, berlangsungnya hari potensi tadika kemas tahun 2016. Bagi seorang kanak kanak berusia 6 tahun, kadang kadang kita sebagai ibu bapa tak boleh nak jangka kemampuan dia kan? 

Macam anak sulung cikla ni, kakak Batrisyia cikla boleh rumuskan yang anak cikla sorang ni seorang yang agak 'penakut'! Lebih lebih lagi kalau dia kena present depan audience. Memang taklah. Dulu, masa cikgu dia bagitau yang dia kena masuk pertandingan puppet tu, cikla risau jugak boleh ke budak ni buat. Cikgu dia tekad jugak nak suruh dia join, alasannya dia yang paling 'terserlah' antara kawan kawannya yang lain.

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Piala yang dimenangi. 

Tapi, tengoklah ni, group puppet dia menang tempat ke-3. Tak percaya jugak, walaupun tak dapat tempat pertama, at least top 3 kan.  Bangga ibu dengan ayah tau. Nampaknya kakak dah buktikan kemampuan kakak... Bagus bagus.... Balik tadi, wah dengan bangga muka dia serahkan piala yang dia dapat tu...  Tersenyum senyum...  Hehe...

Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Hari Potensi Tadika Kemas 2016: Yeaayyy... Kakak menang. Tahniah!!
Kakak Batrisyia bersama cikgu dan kawan kawannya... 

Tahniah kakak. Lepas ni buat lagi baik tau. Dapatkan tempat pertama pulak. Hehe... 

  • Share:

You Might Also Like

2 Orang yang komen.