Wedding Anniversary Giveaway By Alia.

Assalamualaikum wbt...

Wedding Anniversary Giveaway By Alia. | Wah... Giveaway ni hadiahnya best lah. Jom join nak... Jom Jom Jom.....


Nak join jugak? Klik SINI.


Syaratnya pun senang kacang gitu. Tarikh akhir giveaway pada 31 Mei 2016. Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu.... Wassalam....

-TAMAT SUDAH-
Share:

3 comments:

  1. Wah, macam best ni.. bolehlah join sat lagi..

    ReplyDelete
  2. Owh ye, cikla salah link saya rasa.. saya singgah sini
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/wedding-anniversary-giveaway-by-alia.html

    ReplyDelete
  3. Singgah membalas kunjungan.. good luck ! ^_^

    http://miamorzafirah.blogspot.my/2016/05/wedding-anniversary-giveaway-by-alia.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!