Advertisement

SEGMEN BLOGLIST 2016 WILLYOU READTHIS.

Assalamualaikum wbt...

SEGMEN BLOGLIST 2016 WILLYOU READTHIS. | Sebelum tu, thanks Kak Hani sebab tag Cikla. Korang pun boleh join jugak... Sempat lagi ni...


http://be-readers.blogspot.my/2016/05/segmen-bloglist-2016-willyou-readthis.html
Klik banner untuk join.

So, Cikla pun nak tag....



Cikla nak share quote yang best ni jugak...


"Ingatlah dalam keadaan susah atau senang, Allah akan sentiasa bersama hambaNya...." 



Pemenang bertuah akan..... 

Blog pemenang akan featured di sidebae bloglist willYOUreadTHIS?, 2 blog dipilih berdasarkan trafik tertinggi, 3 blog dengan qoute paling menarik dan 2 blog dipilih secara random. 

Segmen tamat pada 7/6/2016. Selamat bersegmen semua. Oklah, sekian dulu, wassalam..... 

-TAMAT SUDAH-


Post a Comment

11 Comments

  1. Terima kasih sudi join :)
    Nice quote !

    ReplyDelete
  2. Thanks tag As...
    Good luck awak...

    ReplyDelete
  3. kunjungan balas, good luck cikla =)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete