28 July 2016

Doa tambah susu ibu.

Doa tambah susu ibu. | Assalamualaikum wbt. Orang cakap elok kalau kita mulakan hari-hari kita dengan doa, in shaa Allah rahmat dan hidayahNya sentiasa mengiringi kita sepanjang hari. So, cikla nak share satu doa ni, terutama ibu-ibu yang masih menyusukan anak.

Lagipun, rasanya ada sesetengah ibu yang risau je kan kalau air susu berkurangan. Bukan apa, kalau susu kurang, takut tak cukup pulak untuk anak. Lebih-lebih lagi kalau anak tu jenis yang kuat menyusu.

Di samping kita mengamalkan petua-petua untuk memperbanyakkan susu ibu, apa kata ibu-ibu amalkan jugak doa ni.

Doa tambah susu ibu.

Bismillahirrahmanirrahim......

Doa tambah susu ibu.
Doa tambah susu ibu. Image credited to google.

Amin Amin Amin......   

Semoga ibu-ibu jadikan amalan ye. Mari kita sama-sama berusaha demi anak tersayang. 

Semoga bermanfaat.... ❤❤❤

2 comments:

  1. elok jadik kan amalan ekk.

    jiran aida baru bersalin 2 ari before raya.
    2-3 kali demam bengkak susu. hu hu hu :(

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.