Top commentators June 2016.

By Cikla Shahril - July 04, 2016

Top commentators June 2016. | Assalamualaikum wbt. Hai.. Cikla nak buat announcement siapakah top commentators blog cikla ni untuk bulan June. Jom kita tengok siapakah orang yang bertuah tu.. Jom jom...

Top commentators June 2016.

Top commentators June 2016.
Top commentators June 2016. 

Wah... Dah tau kan siapa? Wah... Rakan blogger PERDU CINTA.  Tahniah. Terima kasih banyak banyak sebab selalu singgah dan tinggalkan komen di blog picisan ni. Ermmm, cikla rasa nak bagi lagi satulah penghargaan untuk rakan cikla yang rajin singgah dan komen sini.

So, untuk menunjukkan keadilan sama rata *ceewaahh cikla nak guna khidmat encik random.org lah. Ok.. Jom kita lihat siapa yang kena...... 

Top commentators June 2016.
Top commentators June 2016.

Jerg jeng jeng... Rezeki berpihak pada pengomen bernombor 6.. *yeayyyyy.  Iaitu rakan blogger HANI FADHLINA ABDUL RAHMAN. Tahniah. Rezeki awak kali ni. Pada yang terpilih, cikla harap korang boleh send detail korang ke arinillalove82@gmail.com. Detail korang yang diperlukan adalah seperti berikut:

Nama.... 
Alamat surat menyurat.... 
No telefon.... 

Itu je. Pada yang tak terpilih, jangan serik nak singgah, datang, jengah dan komen kat blog ni ye. Mungkin rezeki korang lain kali. Apa yang penting support korang terhadap blog ni yang terpenting. A million thanks darling darling semua.... Kita support sesama kita.. Ok...

  • Share:

You Might Also Like

3 Orang yang komen.

  1. Sorry, lambat... Balik kampung, offline semua...

    ReplyDelete
  2. hmmm wajib la nama aida xde.
    ari ni 1st time jalan2 blog cikla :)
    friends ye?

    ReplyDelete