My Pregnancy Story : Kandunganku sudah 32 minggu.. Alhamdullillah....

By Cikla Shahril - July 01, 2016

MY PREGNANCY STORY : KANDUNGANKU SUDAH 32 MINGGU. ALHAMDULLILAH... Semalam cikla checkup pregnant lagi. Sekarang ni, dua minggu sekali cikla kena pergi checkup. So far, semua ok tapi berat pulak yang problem sikit. Berat turun. Alamak, agaknya sebab puasa kot. Dan hari ni jugak cikla rasa macam letih dan lemah sikit. Nanti 2 minggu lagi kena datang klinik lagi untuk pantau berat. Huhu. 1hb 8 pulak appointment dekat hospital untuk scan jantung pulak. Harap takde apa yang seriuslah. Cikla ada cerita pasal ni kat SINI. Doakan cikla ye. Thanks for reading.

  • Share:

You Might Also Like

5 Orang yang komen.

  1. ameen..in sya Allah..moga semuanya baik-baik sahaja ya CikLa :)

    ReplyDelete
  2. wah...dh nk dkt tu...moga dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. Waaa ~ bestnya Cik La ... Dah 32 minggu . Nadia belum ada rezeki anak lagi . Jaga baby dan diri elok-elok Cik La . Semoga semua dipermudahkan =)

    ReplyDelete