01 July 2016

My Pregnancy Story : Kandunganku sudah 32 minggu.. Alhamdullillah....

My Pregnancy Story : Kandunganku sudah 32 minggu.. Alhamdullillah.... | Assalamualaikum wbt. Semalam cikla checkup pregnant lagi. Sekarang ni, dua minggu sekali cikla kena pergi checkup. So far, semua ok tapi berat pulak yang problem sikit. Berat turun. Alamak, agaknya sebab puasa kot. Dan hari ni jugak cikla rasa macam letih dan lemah sikit. Nanti 2 minggu lagi kena datang klinik lagi untuk pantau berat. Huhu. 1hb 8 pulak appointment dekat hospital untuk scan jantung pulak. Harap takde apa yang seriuslah. Cikla ada cerita pasal ni kat SINI.

My Pregnancy Story : Kandunganku sudah 32 minggu.. Alhamdullillah....
My Pregnancy Story : Kandunganku sudah 32 minggu.. Alhamdullillah....

Doakan cikla ye. Thanks for reading.

5 comments:

  1. ameen..in sya Allah..moga semuanya baik-baik sahaja ya CikLa :)

    ReplyDelete
  2. wah...dh nk dkt tu...moga dipermudahkan

    ReplyDelete
  3. Waaa ~ bestnya Cik La ... Dah 32 minggu . Nadia belum ada rezeki anak lagi . Jaga baby dan diri elok-elok Cik La . Semoga semua dipermudahkan =)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.