27 July 2016

Happy Wednesday!

Happy Wednesday! | Assalamualaikum wbt. Hai semua. Apa khabar pagi ni? Cikla harap semuanya ok dan ceria-ceria ye. Dah nak sampai hujung bulan Julai kan. Ermm cepatnya masa beraya. Syawal pun rasanya tinggal seminggu lebih je kot. Dah habis round raya ke? Hihi....

Oh ye... Top commentator souvenir untuk bulan Jun pun cikla belum send lagi. Sorry ye rakan blogger PERDU CINTA dengan HANI RAHMAN. Kali ni lambat sikit settle. Bizi sikit. Nanti apa apa cikla inform. Kesian korang sebab tertunggu tunggu.... Apa-apa kita sarapan dulu. Korang dah sarapan belum? Jangan skip sarapan tau. Sarapan penting untuk beri kita tenaga di awal hari....

Happy Wednesday!

Happy Wednesday!
Happy Wednesday! Jom sarapan.... 

Have a nice day ye... Selamat bekerja pada yang bekerja. Selamat belajar pada yang masih belajar.  Jalankan tanggungjawab yang diberi dengan penuh amanah dan dedikasi... Yang still study jangan ponteng kelas tau... Hehe...  Ok..  

2 comments:

  1. baru lepas bfast jugak ni..makan roti je

    ReplyDelete
  2. Cakap pasal sarapan, hari ni siqah tak sarapan pun. Huhu. Leka dengan benda lain di pagi hari.. Huhu..

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.