Suka menulis, berkongsi cerita dan bergurau tapi tahu batasnya.





Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi.

Assalamualaikum wbt...

Misi Pencarian Bloglist MYiDEAKiNi. | Jom join misi dah. *dah macam James Bond lah pulak... Hihi...


 http://www.myideakini.com/2016/07/misi-pencarian-bloglist-myideakini.html
Klik banner untuk join misi.


Jantina : Perempuan.

Syarat mudah je. Segmen bermula pada 28/7/2016 hingga 31/7/2016. Selamat bermisi semua. Oklah, sekian dulu, wassalam.....


-TAMAT SUDAH-

Share:

7 comments:

  1. Assalamualaikum...Terima kasih sudi join segmen MYiDEAKiNi. Sila semak senarai penyertaan terkini. Good Luck!

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya yer.. menarik juga ni.. ada masa nnti insyallah boleh ler join sekali..


    Blogwalking sini, jemput singgah baca artikle review ini ye

    Review TMGo Broadband artikle...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang disiarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Owner


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril).
Isteri, ibu, part time blogger, hypothyroid dan suri bisnes. Positive vibes.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

Blog Page

Business Page


POS ONLY (Seluruh Malaysia, termasuk Sabah Sarawak). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Latest Post

Recent Posts Widget

Lovely Friends

Viewers