Back to routine.....

By Cikla Shahril - July 11, 2016

BACK TO ROUTINE... Selamat hari raya korang... Masih dalam mood raya lagi ke? Baru seminggu raya kot. Orang cakap mood tu masih lagi segerrrr.... Lagipun belum abis round raya rumah sedara dengan kawan kawan... Betul tak?

Back to routine.....
Back to routine..... 

Back to routine.....
Back to routine..... 

Back to routine.....

Rasanya kebanyakan orang dah start keje dah pun kan. Kecualilah ada yang start cuti lepas raya. Budak budak pun dah start sekolah. Anak dara cikla yang dua orang tu pun punyalah liat nak bangun lagi tadi. Dekat 8.30 pagi baru gerak pergi sekolah. Macam macam ragam.... 

So, senang cakap rutin harian dah mula balik. Tapi raya tetap raya. Betul tak? Hihi... 

  • Share:

You Might Also Like

14 Orang yang komen.

  1. tadi buat kerja rumah laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah rutin kan... Slmt hari raya dik...

      Delete
  2. selamat hari raya dan selamat kembali bekerja..")

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin CikLa dan keluarga daripada BLOG EYJA :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya.. Maaf zahir batin...

      Delete
  4. sy da keje da dr smlm


    selamat hari raya sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt bekerja dan slmt hari raya anies...

      Delete
  5. Iya cikla. Bermulalah rutin harian seperti biasa. Raya hold dulu. Weekend nanti sambung balik :D

    ReplyDelete