Back to routine.....

Back to routine..... | Assalamualaikum wbt... Selamat hari raya korang... Masih dalam mood raya lagi ke? Baru seminggu raya kot. Orang cakap mood tu masih lagi segerrrr.... Lagipun belum abis round raya rumah sedara dengan kawan kawan... Betul tak?

Back to routine.....
Back to routine..... 

Back to routine.....
Back to routine..... 

Back to routine.....

Rasanya kebanyakan orang dah start keje dah pun kan. Kecualilah ada yang start cuti lepas raya. Budak budak pun dah start sekolah. Anak dara cikla yang dua orang tu pun punyalah liat nak bangun lagi tadi. Dekat 8.30 pagi baru gerak pergi sekolah. Macam macam ragam.... 

So, senang cakap rutin harian dah mula balik. Tapi raya tetap raya. Betul tak? Hihi... 

Share:

14 comments:

  1. tadi buat kerja rumah laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah rutin kan... Slmt hari raya dik...

      Delete
  2. selamat hari raya dan selamat kembali bekerja..")

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin CikLa dan keluarga daripada BLOG EYJA :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya.. Maaf zahir batin...

      Delete
  4. sy da keje da dr smlm


    selamat hari raya sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt bekerja dan slmt hari raya anies...

      Delete
  5. Iya cikla. Bermulalah rutin harian seperti biasa. Raya hold dulu. Weekend nanti sambung balik :D

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!