05 July 2016

Kad raya kedua menyusul.....

Kad raya kedua menyusul..... | Assalamualaikum wbt. Kelmarin, kalau tak silaplah cikla dapat lagi satu kad raya dari blogger sallysamsaiman. Comel ye kadnya. Nak tengok tak? Tuuuu.. Kat bawah tu...

Kad raya kedua menyusul.....
Kad raya kedua menyusul.....

Terima kasih adik Sally untuk kad raya comel ni. Di kesempatan ni jugak, cikla nak ucap SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN untuk Sally. Semoga gembira di samping orang tersayang di hari raya nanti dan sentiasa dirahmati olehNya. Amin....

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.