29 July 2016

Hantu kopikah aku?

Hantu kopikah aku? | Assalamualaikum wbt. Korang pernah tak main satu game ni kat facebook? Ala, saja suka suka. Bukan apa pun. Jangan percaya lebih-lebih pulak. Dah namanya main main kan. Hihi. Oh ye, nama webnya www.nametest.com. Bukan apa, bila cikla skrol newfeeds facebook tengok macam ramai pulak yang post pasal game. I mean, main game ni. So, saja je suka suka main jugak. Cikla try main satu game ni, 'adakah anda seorang peminum kopi tegar?'. Nak tengok jugak hantu kopikah aku ni? Try pun try. Inilah hasilnya....

Hantu kopikah aku?

Hantu kopikah aku?
Hantu kopikah aku? 

Hantu kopikah aku?
Hantu kopikah aku? 

Mak aii, buat betul cikla perlu minum banyak ni kopi sehari. Haha. Memang tak betullah tu. Cikla mengaku memang cikla penggemar kopi, tapi takdelah satu hari tu nak balun sampai bercawan cawan. Hihi. Korang kalau nak try, klik je kat web atas tu. Macam-macam ada.

Just for fun, takde salah kot....

5 comments:

  1. Assalamualaikum cikla,

    Café latte memang kegemaran saya juga tapi takde la sampai minum 23 cawan mau pitam, hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan... Sampai 23 cup per day.. Heehee.. Boleh mabuk laut dibuatnya...

      Delete
  2. punyalah banyakk.hehe. dah kata main-main je kan nie.. siqah pengemar coffee juga terutama cafe latte :)

    ReplyDelete
  3. mak aii.. banyak nya..haha.. kopi biasanya sedap di minum masa panas2..

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.