30 July 2016

PENCARIAN BLOGLIST OGOS BY AISYHAH NYAIS.

Assalamualaikum wbt....

PENCARIAN BLOGLIST OGOS BY AISYHAH NYAIS. | Jom join segmen ni. Sebelum tu, thanks pada adik comel SIQAH HUSSIN sebab tag cikla... Korang pun jom join sama.... Jom jom jom....


Klik SINI untuk join.


So, untuk memenuhi syarat yang ditetapkan, cikla nak tag 3 orang rakan cikla yang cute ni.....




Tempoh segmen berlangsung sehingga 31 Julai 2016.... Sudi sudikanlah korang join ye. Oklah, selamat bersegmen semua. Happy blogwalking. Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

9 comments:

  1. Good luck cikla :) siqah join yang nie..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih cikla sudi join giveaway nie. Good luck to us ek.. Hehe 😊

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum CikLa,

    Thanks for tagging LZ..
    Saya dah join ;-)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi join bloglist aisyhah untuk sesi Ogos ni. Nama dah di updated dari semasa ke semasa. Goodluck untuk pencarian bloglist ni hehehe! Thanks again ok ♥

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah CikLa, blog CikLa tersenarai sebagai pemenang dalam segmen ini.. :-)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.