Advertisement

PENCARIAN BLOGLIST OGOS BY AISYHAH NYAIS.

Assalamualaikum wbt....

PENCARIAN BLOGLIST OGOS BY AISYHAH NYAIS. | Jom join segmen ni. Sebelum tu, thanks pada adik comel SIQAH HUSSIN sebab tag cikla... Korang pun jom join sama.... Jom jom jom....


Klik SINI untuk join.


So, untuk memenuhi syarat yang ditetapkan, cikla nak tag 3 orang rakan cikla yang cute ni.....




Tempoh segmen berlangsung sehingga 31 Julai 2016.... Sudi sudikanlah korang join ye. Oklah, selamat bersegmen semua. Happy blogwalking. Sekian dulu, wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

Post a Comment

9 Comments

  1. Good luck cikla :) siqah join yang nie..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih cikla sudi join giveaway nie. Good luck to us ek.. Hehe 😊

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum CikLa,

    Thanks for tagging LZ..
    Saya dah join ;-)

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sebab sudi join bloglist aisyhah untuk sesi Ogos ni. Nama dah di updated dari semasa ke semasa. Goodluck untuk pencarian bloglist ni hehehe! Thanks again ok ♥

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah CikLa, blog CikLa tersenarai sebagai pemenang dalam segmen ini.. :-)

    ReplyDelete