14 July 2016

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak.

Assalamualaikum wbt....

Rebut Duit Raya RM50.00 By Cik Akak. | Jom join giveaway ni... Mana tau ada rezeki...


 http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html
Nak join? Klik banner kat atas tu...

Giveaway tamat pada 25 Julai 2016 jam 7.00 pagi. Pemenang diumumkan pada 25 Julai 2016 jam 8.00 pagi... Wah.. Cepat kan... Hihi... Oklah, good luck semua... Sekian dulu, wassalam....


-TAMAT SUDAH-


12 comments:

  1. Salam..Hai CL..Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama..Best Of Luck Ya ..
    http://www.akifimtiyaz.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join segmen kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete
  3. cik akak dah update senarai peserta...boleh rujuk

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/senarai-peserta-rebut-duit-raya-rm5000.html

    terima kasih support giveaway simple cik akak

    ReplyDelete
  4. dari ga yang sama :D
    good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini yee.. Best of luck dan selamat hari raya :)

    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  7. Singgah sini :D Gluck
    http://nadiaafarhanaa.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  8. goodluck :)
    http://alyasygsanda.blogspot.my/2016/07/rebut-duit-raya-rm5000-by-cik-akak.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://jarikontot.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Pemenang Rebut Duit Raya Cik Akak dah umum...mohon semak link penyertaan anda

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.my/2016/07/pemenang-rebut-duit-raya-rm5000-by-cik.html

    Terima kasih.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.