26 July 2016

Birthday Giveaway By Alia.

Assalamualaikum wbt....

Birthday Giveaway By Alia. | Jom join giveaway ni...


 http://aliafarhansaid.blogspot.my/2016/07/birthday-give-away-by-alia.html
Klik banner untuk join.

Ehem2

Baru sempat nak wat GA sempena bulan kelahiran aku bulan ni.
Hadiah akan diberikan kepada 3 orang yang bertuah.


SYARAT-SYARAT:

SYARAT PENYERTAAN

1) Mestilah follow blog ini telebih dulu
2) Follow Instagram @aliafarhan 

3) Like PAGE VANILLA FREAK
4) Follow Instagram @gilaperfume_gilamakeup

5) Buat 1 entry bertajuk 'Birthday Giveaway By Alia'

6) Dalam entry tu, copy semua info dalam entry ini


7) Tinggalkan link penyertaan dan email pada comment entry ini

TARIKH AKHIR 31 JULY INI....
GOOD LUCK SEMUA!


Oklah, sekian dulu... Wassalam....

-TAMAT SUDAH-

6 comments:

  1. goodluck awak! sy dah join and follow awak jugakk!
    follow sini pulak ok:

    http://bercakapdenganbintang.blogspot.my/2016/07/birthday-give-away-by-alia.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway CikLa :)

    ReplyDelete
  3. join jugak..

    http://macammacamcite.blogspot.com/2016/07/birthday-giveaway-by-alia.html

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.