Kisah hari ke-30 puasa : Balik kampungggggggg......

By Cikla Shahril - July 05, 2016

KISAH HARI KE-30 PUASA : BALIK KAMPUNGGGGGGGG.... Salam 30 Ramadan. Akhirnya, Ramadan sampai jugak ke penghujungnya. Begitu cepatnya masa berlalu kan. Tak sedar pun. Pejam celik pejam celik dah sampai hujung dah. Semoga tahun depan kita berpeluang berjumpa dengannya. InshaAllah...

Hari ni cikla dah bertolak balik ke kampung. Tahun ni turn cikla beraya kat kampung cikla. Adatlah kan, kalau dah berkeluarga kenalah bertolak ansur. Guna sistem giliran kata orang. *masa entri ni ditulis, cikla dah ada kat kampung pun. Syoknya beraya di kampung sebab bila adik beradik berkumpul, ditambah pulak dengan keriuhan anak anak buah dengan anak sendiri lagi. Memang gamat dibuatnya. Tak apalah, bagi 'can' lah. Sekali sekala jumpa sepupu sepapat kan. Memang excited memasing.

Korang beraya kat mana tahun ni? Walau di mana korang beraya, take care tau... 

Salam lebaran.. Maaf zahir batin andai ada salah dan silap... Tanpa sedar....  

Semoga bahagia bersama yang tersayang...

  • Share:

You Might Also Like

1 Orang yang komen.

  1. Betul tie Cik La , bila dah berumah tangga nie ... Nia pun baru belajar konsep giliran . Hihihi . Tahun nie Nia raya belah Nia dlu ... Sebab tahun lepas dah raya belah suami .

    Selamat hari raya , Cik La ... Maaf zahir san batik . Dan , take care jugak =)

    ReplyDelete