05 July 2016

Kisah hari ke-30 puasa : Balik kampungggggggg......

Kisah hari ke-30 puasa : Balik kampungggggggg...... | Assalamualaikum wbt. Salam 30 Ramadan. Akhirnya, Ramadan sampai jugak ke penghujungnya. Begitu cepatnya masa berlalu kan. Tak sedar pun. Pejam celik pejam celik dah sampai hujung dah. Semoga tahun depan kita berpeluang berjumpa dengannya. InshaAllah...

Hari ni cikla dah bertolak balik ke kampung. Tahun ni turn cikla beraya kat kampung cikla. Adatlah kan, kalau dah berkeluarga kenalah bertolak ansur. Guna sistem giliran kata orang. *masa entri ni ditulis, cikla dah ada kat kampung pun. Syoknya beraya di kampung sebab bila adik beradik berkumpul, ditambah pulak dengan keriuhan anak anak buah dengan anak sendiri lagi. Memang gamat dibuatnya. Tak apalah, bagi 'can' lah. Sekali sekala jumpa sepupu sepapat kan. Memang excited memasing.

Korang beraya kat mana tahun ni? Walau di mana korang beraya, take care tau... 

Salam lebaran.. Maaf zahir batin andai ada salah dan silap... Tanpa sedar....  

Semoga bahagia bersama yang tersayang...❤❤
 

1 comment:

  1. Betul tie Cik La , bila dah berumah tangga nie ... Nia pun baru belajar konsep giliran . Hihihi . Tahun nie Nia raya belah Nia dlu ... Sebab tahun lepas dah raya belah suami .

    Selamat hari raya , Cik La ... Maaf zahir san batik . Dan , take care jugak =)

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.