Advertisement

It's Sabtuday yo!

IT'S SABTUDAY YO! Hi gais. Today is Saturday. Apa? Dah sabtu dah. Dah penghujung Julai dah. Kejapnya kejapnya. Korang dah breakfast ke? Cikla sedang bersarapan ni. Hihi.. Sambil sambil sarapan, update blog ye. Boleh aje kalau nak. Budak dua orang tu dah keluar main dah. Pagi-pagi dah main dah. Si adik, ada ni ha. Dok mengacau ibunya....

It's Sabtuday yo!

It's Sabtuday yo!
It's Sabtuday yo! Nasi lemak kerang. Jom sarapan.

Apa plan korang hari ni!? Pergi jemputan rumah terbukalah tu. Kadang-kadang dah last last Syawal ni ramai pulak yang buat makan-makan kan. Orang cakap rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Hehe. Makan jangan tak makan. 

Have a nice day ye...

Post a Comment

4 Comments

  1. Yeahh.. esok cuti..hehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum cikla,
    Cepat sungguh masa berlalu..

    Samalah kita cikla, saya pun sedang sarapan & at the same time update blog jugak.. saya post entry giveaway hari ni..

    Pagi ni saya breakfast nasi lemak & roti sardin sambil mesin basuh ligat berputar. Itulah rutin hujung minggu.. hehehe

    ReplyDelete
  3. salam cik La .... tq tag nadia untuk satu giveaways ... nadia dah join and buat entry utk giveaways tue =) ...selamat sabtuday , dear =D

    ReplyDelete
  4. siqah tengok wayang hari ni.. hehe. takde rumah terbuka dah pun :D

    btw, cikla di tag tau. hee.

    http://siqahiqa.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-ogos-by-aisyhah-nyais.html#more

    ReplyDelete