02 July 2016

Kisah hari ke-27 puasa : Puding caramel....

Kisah hari ke-27 puasa : Puding caramel.... | Assalamualaikum wbt. Salam 27 Ramadan. Subahanallah. Ada lagi 3 hari lagi Ramadan akan meninggalkan kita. Rasa macam sekejap je kan. Allahu. Semoga kita mendapat manfaat dan rahmat dariNya sepanjang bulan yang mulia ini. Amin....

Berbalik kisah puasa hari ni, cikla nak share menu berbuka cikla iaitu puding caramel. Korang suka makan puding ni tak? Cikla sejak sejak ni jadi favourite pulak puding ni. Aii, macam-macam peel orang mengandung ni kan. Kalau sebelum ni tak suka, sekarang ni kemain suka pulak dah...

Kisah hari ke-27 puasa : Puding caramel.... 

Kisah hari ke-27 puasa : Puding caramel....
Kisah hari ke-27 puasa : Puding caramel.... 

Nak dijadikan cerita, puding ni idaklah teman yang membuatnya. Ateee akak ipor teman yang bagi. Dia memang ada buat bisnes jual kuih. Yang popular kuih yang dia jual adalah kuih talam. Macam macam jenis ada... 

Cikla ngadap sorang je satu bekas ni. Kuat makan kan.. Hehe... ❤❤

No comments:

Post a Comment






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.