Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... | Orang cakap barang lama dan terpakai ni memang banyak kegunaan kalau kita bijak mengolahnya. Dari benda yang kita rasa macam takde gunanya, touch up sana sikit sini sikit, dah jadi benda baru. Malah lebih cantik lagi.

Kali ni cikla nak share dengan korang apa yang boleh kita lakukam dengan tali leher dan seluar jeans terpakai. Hasilnya, memamg korang tak kan terfikir boleh jadi secantik ni. Apa yang penting, kreatif. Betul tak?

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Idea kreatif dan menarik menggunakan tali leher
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 



Idea kreatif dan menarik menggunakan seluar jeans.

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Cantik kan? Selamat mencuba!

Kredit : Facebook page Art and DIY Ideas.

Share:

4 comments:

  1. kratifnya...tapi kita tangan kerass...hihi

    ReplyDelete
  2. ha ha ha menarik sgt ni, cikla.
    kreatif.
    hipster.
    yg penting, tak membazir.
    dari brg terpakai, jadik sesuatu yg unik sgt!

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person. Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

My Blog Page

My Biz Page

Latest Post

Recent Posts Widget

Friend Owsem

Plizz Say Something!