Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...

By Cikla Shahril - March 09, 2018

KORANG ADA TALI LEHER DAN SELUAR JEANS TERPAKAI? JANGAN BUANG, KORANG TRY BUAT NI... Orang cakap barang lama dan terpakai ni memang banyak kegunaan kalau kita bijak mengolahnya. Dari benda yang kita rasa macam takde gunanya, touch up sana sikit sini sikit, dah jadi benda baru. Malah lebih cantik lagi.

Kali ni cikla nak share dengan korang apa yang boleh kita lakukam dengan tali leher dan seluar jeans terpakai. Hasilnya, memamg korang tak kan terfikir boleh jadi secantik ni. Apa yang penting, kreatif. Betul tak?

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Idea kreatif dan menarik menggunakan tali leher
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 



Idea kreatif dan menarik menggunakan seluar jeans.

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni...
Korang ada tali leher dan seluar jeans terpakai? Jangan buang, korang try buat ni... 

Cantik kan? Selamat mencuba!

Kredit : Facebook page Art and DIY Ideas.

  • Share:

You Might Also Like

4 Orang yang komen.

  1. kratifnya...tapi kita tangan kerass...hihi

    ReplyDelete
  2. ha ha ha menarik sgt ni, cikla.
    kreatif.
    hipster.
    yg penting, tak membazir.
    dari brg terpakai, jadik sesuatu yg unik sgt!

    ReplyDelete