23 March 2018

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. | Cikla akui kadang-kadang nak buat anak makan buah memang agak mencabar.  Macam anak cikla, diaorang memang makan buah, tapi bukan semualah. Buah yang paling diaorang suka tembikai, epal, anggur dan buah oren. Kalau cikla beli buah, memang pantanglah nampak diaorang ni, lebih-lebih lagi abang Ammar. Sampai berlerai-lerai, haha. 

So, ibu-ibu masih tercari-cari idea macam mana nak bagi anak-anak kita suka makan buah? Pendek kata, bila diaorang tengok je dah tak sabar nak makan dah... Jom tengok koleksi gambar ni, mungkin ini akan memberi sedikit idea untuk korang... 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 


6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah.
6 idea gubahan buah-buahan, tarik minat anak untuk memakan buah. 

Kalau macam ni punya deko nak tarik minat anak makan buat, bukan anak je yang tertarik ni, mak bapak budak pun suka sama ni. Colorful sungguh aih. Dekonya sangat menarik perhatian. Dengan kombinasi warna yang pelbagai memang menarik, tertarik, kau memang daboommmmlah. Hehe.

Nampak sedap pulak buah buah ni semua... Aiyakkk!! 

Kredit Art and DIY Ideas.

2 comments:






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.