05 March 2018

Tahniah Mark Adam, pemenang Bintang Bersama Bintang.

Tahniah Mark Adam, pemenang Bintang Bersama Bintang. | Assalamualaikum wbt. Cikla memang follow rancangan ni since dari minggu pertama lagi. Bagi cikla, menarik rancangan ni, mungkin sebab rancangan lawak kot. Apa yang menariknya, rancangan ni tiada penyingkiran, kecuali di peringkat separuh akhir. Pelawak Abam yang terkeluar masa tu. Bagi cikla, persembahan setiap peserta boleh dikatakan ok-ok lah sebab 'meter konsisten' mereka kejap turun kejap naik. Kadang-kadang lawak yang mereka persembahkan agak hambar. Paling senang cakap, tak lawak pun.

Kemuncaknya, rancangan ni sampai ke peringkat akhir malam semalam. Siapa pemenangnya ye? Hehe...

Tahniah Mark Adam, pemenang Bintang Bersama Bintang

Tahniah Mark Adam, pemenang Bintang Bersama Bintang. Sumber mstar.com.my

Pada pendapat cikla, Mark Adam memang layak dinobatkan sebagai pemenang Bintang Bersama Bintang ni. Dengan persemadian yang sentiasa mendapat pujian dari para juri, kelainan yang dibawa oleh Mark adalah dalam setiap persembahan, dia mesti selitkan mak dia. Sweet kan...

Tahniah Mark, dapat hadiah RM100, 000 lagi. Alhamdulillah, rezeki...

Sumber TV3 MALAYSIA Official. 

6 comments:

  1. Santai..bersahaja..tulus..lurus..itu lah Mark Adam..

    ReplyDelete
  2. tertido semalam tak sempat tengok.. Tahniah Mark Adam. kadang2 dgr dia cakap pun dah kelakar

    ReplyDelete
  3. tak tahu knpa, asal mark adam dah mula cakap dah boleh ketawa hehehe

    ReplyDelete
  4. Ada dengar pagi tadi news ni. Tak pernah layan tapi ras amacam nak layan je lepas ni sebab rindu dengan Mark Adam :P

    ReplyDelete
  5. aida x tgk prgram ni, cikla.
    tak perasan pun ada :)
    sebab skang remote tv tu mostly dgn Izzat.
    so pepaham jer lah kan.

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.