Advertisement

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!

JOM BERWANGI-WANGIAN DENGAN FRESHLAH BODY PERFUME! Mencari wangian yang tahan lama dengan harum semerbak bunga mewangi sememangnya didambakan oleh semua orang terutamanya orang perempuan. Betul tak? Bagi cikla, di pasaran sekarang ni pun terlalu banyak brand minyak wangi yang dijual, dari brand yang biasa-biasa harganya sampailah ke brand mahal berdengung. Huhu. So, cikla nak rekomen korang dengan satu perfume yang bagi cikla memang wangi dan yang paling penting harganya sangat berpatutan. Nak tau apakah itu? Jom baca tanpa mengerlipkan mata ok. Hehe. 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

'Lebih wangi, lebih fresh, lebih jimat, lebih untung! " Bagi cikla, memang kena dan dah sesuai sangat dah tagline dengan perfume yang cikla nak share dengan korang ni. FreshLah Body Perfume, mungkin ada yang tak pernah dengar pun sebelum ni. Tapi, korang jangan tak percaya yang minyak wangi ini mempunyai peminatnya yang tersendiri. 

Untuk pengetahuan korang, FreshLah Body Perfume ni terdiri dari 20 jenis wangian yang diinspirasikan dari jenama antarabangsa. Ia sudah tentu menjadikan korang tampil dengan lebih yakin dan ceria sebab lepas ni dah tak payah risau kot-kot 'bau badan' korang akan mengganggu mereka yang berada di sekeliling korang. Haha. Amboi ayat kau! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

5 sebab kenapa korang perlu memiliki FreshLah Body Perfume ni sebagai koleksi wangian korang. 

  1. Rekabentuk dan packaging FreshLah Body Perfume adalah sangat menarik dan sesuai sangat dijadikan hadiah untuk ala jua acara termasuk harijadi, ulang tahun perkahwinan, dan hadiah hari guru. 
  2. Bau dan kualitinya adalah sama level atau setaraf dengan jenama antarabangsa serta bersifat long lasting. So, bagi mereka yang nak pakai perfume yang branded tapi wangnya tak berapa nak ada, nahh.. FreshLah Body Perfume ni mampu merealisasikan impian korang tu. Tak perlu berbelanja lebih dah! 
  3. Harga jualan yang sangat mampu milik serta terendah di pasaran. So, kat sini dah boleh berjimat dah. 
  4. Boleh dibawa sembahyang dan mudah dibawa ke mana sana disebabkan rekabentuknya yang easy going. Masuk dalam poket pun boleh. Hihi. 
  5. Apa yang bestnya, terdapat koleksi untuk perempuan (For Her) dengan 13 koleksi dan tak lupa jugak untuk si jejaka (For Him) 7 koleksi wangian yang memukau. 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Koleksi For Her adalah seperti berikut :

Gucci - By Gucci Flora. 
Victoria Secret - Bombshell. 
Dolce And Gabanna - Rose The One.
Ralph Lauren - Collection 2 For Her. 
Britney Spears - Fantasy. 
Dkny - Be Delicious For Women. 
Bulgari - Rose Essentielle. 
Paris Hilton - Heiress.
Juicy Couture - Viva LacJuicy. 
Burberry - My Burberry. 
Versace - Vanitas. 
Lancome - Miracle. 
Chanel - Coco Mademoiselle. 

Koleksi For Him pulak adalah seperti berikut : 

Paco Rabanne - One Million. 
Gucci - Gucci Guilty For Man. 
Paco Rabanne - Invictus.
Issey Miyake - Leau D'issey Homme Sport. 
Dunhill - Desire Blue. 
Armani - Acqua Di Gio Men. 
Hugo Boss - Boss Boitled. 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Yang cikla punya ni macam dekat dalam gambar ni adalah dari wangian Victoria Secret Bombshell. Kalau yang ni 30ml punya. Memang wangi dan aummm bau dia. Apa yang best, bau wanginya tu memang tahan lama. 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! 

Gambar yang kat atas ni pulak adalah FreshLah Body Perfume dari koleksi Paris Hilton Heiress. Bau yang ni wangi jugak. 

Kalau korang nak tau, yang dalam gambar kat atas tu (untuk 10 ml) adalah packaging lama. So, bila cikla usha FB page diaorang, rupanya yang 10ml tu sudah ditukar packaging baharu.

Dengan berwajah baru ni, ia nampak lebih hipster, funky dan exclusive. Memang sesuai sangatlah kot-kot korang nak hadihkan perfume ni kepada yang tersayang. Gambar kat bawah tu packaging baru! 

Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume!
Jom berwangi-wangian dengan FreshLah Body Perfume! Kredit gambar FB : FreshLah Perfume. 

Untuk melihat promosi, contest atau apa saja berkaitan dengan FreshLah Body Perfume, korang boleh terjah link berikut. Kalau korang berminat nak jadi ejen jualan/dropship pun boleh. Untuk pertanyaan lanjut pasal ni, korang boleh pm mereka yang berkenaan ye! 


So, jangan lepaskan peluang memiliki at least sebotol FreshLah Body Perfume sekarang. Jangan risau, ia sememangnya berbaloi dan tak rugi jika korang membelinya.

'Harum sepanjang hari dengan beberapa semburan'

Post a Comment

7 Comments