Giveaway DouDou.my X #CeritaMak.

By Cikla Shahril - May 13, 2018

Giveaway DouDou.my X #CeritaMak. | Assalamualaikum wbt. Hai korang. Jom join giveaway by #CeritaMak ni. Hadiah best jugak. Nak join klik di banner berikut.

Giveaway DouDou.my X #CeritaMak.
Giveaway DouDou.my X #CeritaMak. 

Hadiah:

8 orang pemenang akan dipilih untuk memenangi voucher barangan Doudou.My - RM50 untuk 3 pemenang dan RM30 untuk 5 pemenang.

Wow, best kan hadiah dia. Kalau cikla ditakdirkan memenangi hadiah tersebut, cikla nak belikan baju baru untuk anak cikla. Cikla dah usha, banyak yang cantik-cantik. Ada offer pulak tu... 

So, kalau korang menang hadiah ni jugak, kenalah join kan. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5th June 2018, 8 malam. 

Good luck korang. Selamat ber'giveaway'!

  • Share:

You Might Also Like

4 Orang yang komen.

  1. Tahniah pemenang GIVEAWAY WISHLIST DOUDOU.MY X BLOG. Cepat dapatkan kod kemenangan awak sebab kena redeem before 29 June ;) - Mak Lin, Blog #CeritaMak

    ReplyDelete