Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com.

Giveaway Anniversary by Annur Syuhadah dot Com | Assalamualaikum wbt. Giveaway simple ini dianjurkan khas bagi meraikan bulan ulangtahun pernikahan AS dengan suami iaitu bulan Mei. Syarat untuk join giveaway ni sangat mudah. Korang cuma perlu jawab soalan di bawah ni dan siarkan entri giveaway kat blog korang dengan cara copy-paste template coding yang AS bagi tu, ke dalam new post blog korang dalam mod HTML.

parenting blogger malaysia
Giveaway akan tamat pada 31 Mei 2018.

Sekeping syiling ¼ Dinar bakal di giveaway kan bagi yang bertuah! Tudia, tatabahasa kelaut!.hahaha

Korang dibenarkan teka seberapa banyak yang korang nak tapi dengan syarat, setiap jawapan mesti disertai dengan satu entri. 

Bermakna jika korang teka tiga tarikh yang berlainan, maka korang akan ada 3 entri giveaway ni kat blog korang.

Jelas?

Bagus. 

Ok. Untuk pemilihan pemenang.

AS akan pilih berdasarkan jawapan paling tepat dan paling hampir.

Pemenang akan dimumkan pada 1 Jun 2018 nanti.

So selamat berjaya ye korang!

  • Soalan : AS menyambut uangtahun perkahwinan yang ke?         
  • Jawapan : ke 7 pada 26 Mei 2018.

Jangan lupa tinggalkan link entri korang kat ruangan komen ye?! Kalau rajin, korang follow la sekali blog ni. Takde lah nanti korang terlepas update pasal pemenang giveaway ni  ^_^

Share:

17 comments:

  1. tak join lagi ni. goodluck :D

    ReplyDelete
  2. Best of luck CikLa..Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih Cikla kerana sudi memeriahkan GA yang AS anjurkan ini.

    Baca sini untuk melihat : SENARAI PESERTA GIVEAWAY "HAPPY ANNIVERSARY" by annursyuhadah.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 AS. Dah terjah dah. Alhamdullilah cikla tersenarai. Harap2 ada rezeki cikla nnti. Hihi

      Delete
  4. Hai... CM singgah dari GA yang sama :) All d best!
    | CM si Penulis Blog |

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks CM sudi singgah. Good luck jugak

      Delete
  5. All the best. Singgah sini.

    ReplyDelete

  6. Singgah sini dari :-

    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-anniversary-by-annur-syuhadah.html

    Jemput untuk sertai giveaway terbaru
    http://aerillhassan.blogspot.com/2018/05/giveaway-ramadhanraya-2018-by-aerillhassan.html

    ReplyDelete
  7. da tamat plak ga nyer, cikla.
    amacam? menang tak?

    ReplyDelete
  8. Hі thеre everyone, it's my first pay a quick visit at this site, and article is ցenuіnely fruitful in support
    of me, keep up posting these types of articles.
    i ⅼoved thiѕ : How To Really Passᴡord Protect Folder

    ReplyDelete
  9. I love reading through an articlе thɑt will make people think.
    Also, thank you for permittіng me to comment!
    check out the poѕt right һere : 9 Ideas For Encryption Software & Nine New Age Ways To How To Encrypt A
    Password Fօr Free

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.


Author


I am Cikla Shahril (Shahila Shahril)

Penyebar kasih sayang melalui blog picisannya. Orang kurang hormon tiroid. Positive person.

Suri bisnes. Minyak Urut Moden MMG/Pembekal seragam guru open meter dan kain pasang retail.

Any reviews or collaboration, just send email at arinillalove82@gmail.com

I am SuriBisnes

I am SuriBisnes
POS ONLY (Seluruh Malaysia). Trusted Seller. Untuk order dan sebarang pertanyaan stok, sila wasap ke 017-3815843. Terima kasih.

Like Blog Page

Like My Biz Page

Latest Entries

Recent Posts Widget

Hot Entries This Week!

Blog Archive

Recent Posts

Friend Owsem